Ledig tjänst

 

Stece Fjädrar AB i Mönsterås rekryterar en

Kvalitets- och miljöansvarig

   

VI ERBJUDER

En möjlighet för dig som vill arbeta brett, operativt, administrativt och utvecklingsinriktat med kvalitet, och det i ett tekniskt och industriellt sammanhang. Vi erbjuder den stora koncernens kapacitet och det lilla företagets fördelar i form av överblickbarhet och påverkansmöjligheter. För Stece Fjädrar AB är kvalitet och processfokus ledstjärnor. Med din hjälp ska vi bli ännu bättre!

  

ROLL OCH UPPGIFTER

Rollen spänner kort sagt över allt kvalitets- och miljörelaterat arbete som förekommer på företaget. Dina främsta ansvars- och arbetsområden:

System

Ansvar för strategiska kvalitets- och miljöfrågor inklusive mål och nyckeltal. Utveckla/fastställa processer och rutiner i verksamhetssystemet. Systemansvar för ISO 9001, TS 16949 och ISO 14001. Leda och delta i interna och externa kvalitetsrevisioner. Avvikelse- och reklamationshantering.

Kvalitetsteknik

Ansvar för att driva, genomföra och utveckla 5S, MSA, FMEA och PPAP. Driva och utveckla aktiviteter/förbättringar.

Mätteknik

Mättekniskt ansvar. Driva statistiska metoder, administrera avvikelser, ansvara för utfallsprover, mätprotokoll, Almentester, kalibrering och utmattningstester samt att stödja mätteknikern i dennes arbete.

SQA

Leverantörsbedömning med fokus på produktion och kvalitet samt uppföljning av leverantörer.

Du blir något av en ”spindel i nätet” och har ett nära samarbete med ledare och medarbetare inom företaget. Kontakt med företrädare för kunder, leverantörer, myndigheter, revisionsorgan och vår ägare förekommer också. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp. Placeringsort är Mönsterås.

 

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har erfarenhet av och ett stort intresse för varierat och operativt kvalitetsarbete inklusive ISO. Du har god teknisk förståelse och erfarenhet av tillverkande industri. Rollen kräver erfarenhet av mättekniskt arbete, god IT-kompetens samt att du behärskar svenska och engelska väl, i tal och skrift.

Erfarenhet av automotive och TS är meriterande. Detsamma gäller erfarenhet av leverantörs­bedömning, kunskap om nämnda kvalitetsmetoder samt relevant produkt- och materialkunskap. Teknisk högskoleutbildning samt intresse för systematiskt förbättringsarbete och moderna produktionsfilosofier är plus i kanten.

Viktigt är också vem du är på det personliga planet. Vi söker dig som är strukturerad och noggrann och som driver ”dina” frågor på ett bestämt men ödmjukt sätt. Du trivs med att arbeta både planerat och händelsestyrt – själv och tillsammans med andra – och är duktig på att koordinera och samarbeta.

Du är pragmatisk samtidigt som du har en god teoretisk förståelse. Målinriktad, affärsmässig, och pedagogisk är andra egenskaper som kännetecknar dig.

  

INTRESSERAD?

Välkommen att kontakta Per Dahlgren vid PD Rekrytering & Konsult AB, som vi samarbetar med i den här rekryteringen, tel. 0708-521 577.

Ansök/visa ditt intresse för tjänsten senast den 13 februari.

En ledande producent inom fjädertillverkning och ringar.

The Complete Spring Supplier
© 2018 Lesjöfors AB. All Rights Reserved.